دانشگاه علوم پزشکی تهران
چکیده: (470 مشاهده)
عوامل زیادی در حرفهی پرستاری بر توانایی پرستاران برای مشارکت کامل در توسعه حرفهای مستمر تأثیر می گذارد. از این رو محیط کار و آموزش در مراقبت های پرستاری نیازمند رویکردهای نوآورانه برای دستیابی به توسعه مستمر عملکرد پرستاری است. استفاده از روش آموزشی گراند راند این امکان را می دهد تا دانشجویان و سایر افراد کادر درمان، با توجه به بهترین عملکرد مبتنی بر شواهد از این رویکرد آموزشی در بهبود کیفیت درمان و مراقبت از بیماران استفاده کنند.
مطالعهی مروری حاضر با هدف تعیین اهمیت گراند راند در حیطه آموزش و به کارگیری آن در پرستاری می باشد.
مطالعهی مروری نقلی حاضر براساس رویکرد کاکرین با کمک جستوجوی کتابخانهای و پایگاه دادهای در سال 1402 انجام گرفت. مطالبی که بیشترین ارتباط با موضوع را داشتند، با کمک کلید واژههای فارسی همچون: گراند راند پرستاری، دانشجوی پرستاری، گزارش موردی در پرستاری، آموزش بالینی، مراقبتهای پرستاری و معادل انگلیسی Nursing Grand Round, nursing students, case report in nursing,, nursing careبا جستوجو در پایگاههای اطلاعاتی Pub Med, SID, MagIran, Web of Sciences, Cochrane Library, CINHAL، ، Scopus و همچنین جست و جوی دستی در موتور جست و جوی Google Scholar بدون محدودیت زمانی جست و جو شده و در مجموع 13 مقاله وارد مطالعه حاضر شدند.
استفاده از روش آموزشی گراندراند در پرستاری دارای نتایج مثبتی مانند ارتقای دانش بالینی، شکل گیری استدلال بالینی در دانشجویان پرستاری، پرورش تفکر پویا و انتقادی، بازاندیشی، یادگیری مبتنی بر مسئله، پرورش عملکرد مبتنی بر شواهد و در نهایت افزایش ایمنی و کیفیت مراقبت های ارائه شده می باشد.
با توجه به یافتههای حاصل از مطالعه مروری انجام شده، میتوان بیان کرد که گراندراند به عنوان بخشی از فرایند آموزش پرستاری در نظر گرفته شود تا با افزایش ارتقای حرفهای پرستاران، باعث بهبود مراقبتهای ارائه شده گردد.
نوع مطالعه:
كاربردي |
موضوع مقاله:
عمومى دریافت: 1402/3/9 | پذیرش: 1402/7/12 | انتشار: 1402/9/13