دوره 13، شماره 20 - ( 12-1399 )                   جلد 13 شماره 20 صفحات 40-30 | برگشت به فهرست نسخه ها

Download citation:
Send citation to:

رئیسی مرضیه، احمری طهرانی هدی، جعفربگلو عصمت، عابدینی زهرا، باکویی ساره. ارتباط هوش اخلاقی با پرخاشگری در دانشجویان پرستاری و مامایی. رویش در آموزش علوم پزشکی. 1399; 13 (20) :30-40

URL: http://royesh.tums.ac.ir/article-1-40-fa.html

چکیده:   (603 مشاهده)
هوش اخلاقی عبارت است از توانایی ایجاد تمایز بین درست و غلط بر اساس اصول جهان ­شمول تعریف شده. این نوع هوش، در محیط جهانی مدرن کنونی می­ تواند به مثابه نوعی جهت ­یاب برای اقدامات عمل نماید. در واقع، این هوش تمام انواع دیگر هوش انسان را در جهت انجام کارهای ارزشمند هدایت می­ کند. پژوهش حاضر با عنوان رابطه هوش اخلاقی و پرخاشگری در دانشجویان پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی قم طراحی گردید. این پژوهش یک مطالعه توصیفی تحلیلی و مقطعی می­ باشد که به منظور تعیین رابطه بین هوش اخلاقی با پرخاشگری در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم در سال 1393 انجام گرفته است. جامعه آماری کلیه دانشجویان رشته­ های پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی قم بودند که به روش سرشماری تمامی آن­ها وارد مطالعه شدند.  برای جمع­ آوری داده ­ها از پرسشنامه­ استفاده شد که شامل پرسشنامه ویژگی­ های دموگرافیک شرکت­ کنندگان در پژوهش، پرسشنامه هوش اخلاقی لنیک و کیل و پرسشنامه پرخاشگری باس و پری بود.
واژه‌های کلیدی: هوش اخلاقی، پرخاشگری، پرستاری
متن کامل [PDF 1145 kb]   (441 دریافت)
دریافت: 1400/9/3 | پذیرش: 1399/12/20 | انتشار: 1399/12/20

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

بازنشر اطلاعات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رویش در آموزش علوم پزشکی می باشد.