دوره 14، شماره 21 - ( 9-1400 )                   جلد 14 شماره 21 صفحات 13-4 | برگشت به فهرست نسخه ها

Download citation:
Send citation to:

خلیلی مجید، متانت سپهر، حیدرزاده ملیکا، سلگی راضیه، فتاحی ثنا، غفوری آثار محمد، و همکاران.. نهادینه‌سازی ارتباط با صنعت در دانشجویان علوم پزشکی: طراحی، اجرا و ارزیابی کارگاه آموزشی مبتنی بر کار تیمی، ایفای نقش و حل مسئله. رویش در آموزش علوم پزشکی. 1400; 14 (21) :4-13

URL: http://royesh.tums.ac.ir/article-1-31-fa.html

چکیده:   (781 مشاهده)
سوق دادن دانش به سمت تولید و صنعتی شدن، یکی از وظایف اصلی نسل جدید دانشگاه‌ها، موسوم به «دانشگاه نسل سوم» می‌باشد و آموزش و راهنمایی دانشجویان به این سمت، یکی از وظایف این دانشگاه‌ها است. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که دانشگاهیان، اصلی‌ترین مانع تحقق این مهم را موانع نگرشی ذکر می‌کنند. جهت پرداختن به مسئله، یک کارگاه آموزشی یک روزه طراحی شد. این رویداد با شرکت بیش از 70 نفر از دانشجویان و اساتید رشته‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار شد. در قسمت اول کارگاه، با روش آموزش گروهی مبتنی بر مسئله، شرکت‌کنندگان با مشکلات و راه‌حل‌های طرف‌های درگیر در مسئله ارتباط با صنعت آشنا شدند. در قسمت دوم کارگاه نیز با روش آموزش ارائه‌محور، نتایج هر گروه از شرکت‌کنندگان با بقیه به اشتراک گذاشته شد و با حضور مهمانان (مسئولان مربوطه دانشگاهی و وزارتی) به نقد و بررسی گذاشته شد. بر اساس نظرسنجی صورت گرفته از مخاطبین بر اساس مقیاس لیکرت، رضایت کلی شرکت کنندگان در برنامه خوب ارزیابی شد (میانگین 54/3 از 5) و تاثیر کارگاه در تفهیم موضوع متوسط گزارش شد (میانگین 32/3 از 5). به نظر می‌رسد برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند در رفع موانع نگرشی ارتباط صنعت و دانشگاه کمک‌کننده باشد.
متن کامل [PDF 575 kb]   (550 دریافت)
دریافت: 1400/9/2 | پذیرش: 1400/9/10 | انتشار: 1400/9/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

بازنشر اطلاعات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رویش در آموزش علوم پزشکی می باشد.